Opskrift på Gourmet burger
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
15minutter
Ingredienser
Burgerdressing
Instruktioner
  1. Start med at rør din burgerdressing op og sæt den i køleskabet så den er klar til servering. Forbered tomater og hjertesalat. Skær de brune champignon i tynde skiver. Sæt burgerbollerne i ovnen på 100 grader og varm dem i 5 minutter. Herefter slukkes for ovnen og lad dem stå på eftervarme så de holder sig lune.
  2. Kom salt i det hakket oksekød og udform dine hakkebøffer. Lav dem store og tynde (ca. 2 cm i højden), da de trækker sig sammen på panden. Steg dem i ca 4 minutter på hver side. Imens bøfferne er på panden, kom osten på og lad den smelte over bøffen. Brug evt. en gasbrænder til at smelte osten. Til sidst lad bøfferne trække i 5 minutter.
  3. Steg din bacon til den er sprød og herefter de tynde skriver champignon et minut på hver side. Tag burgerbollerne ud af ovnen, skær dem over og rist dem kort på panden med indersiden nedad. Du er nu klar til at samle burgerne.
  4. Smør burgerdressing på både top og underbolle. Kom 2 blade hjertesalat på underbollen. Kom bøffen oven på og herefter bacon. Kom de tynde skriver champignon på og til sidst tomat. Du er herefter klar til at sætte tænderne i en saftig og velsmagen gourmet burger.