Gourmet opskrifter

Gourmet take away I København

København er en fantastisk by når det kommer til god mad og i særdeleshed gourmet take away. Når tiden i hverdagen er knap og jeg ikke har lyst til mad fra det lokale pizzaria eller grillbar, gør jeg brug af nogle af de mange muligheder for gourmet take away rundt omkring I København.

Jeg bruger den nye App Wolt til gourmet take away I København. Det er et smart koncept hvor du kan bestille mad fra en lang række restauranter i København. Wolt sørger så for at afhente det og bringe ud til den nette pris af blot 29 kr. Jeg har brugt Wolt nogle gange nu og maden er kommet forbløffende hurtigt indenfor 30 minutter.

Du kan få 50 kr. gratis til din første ordre hos Wolt hvis du bruger koden 150Y når du tilmelder dig.

Mine favoritsteder til gourmet take away

Asiatisk street food fra Kiin Kiin

Michelin restauranten Kiin Kiin har en række street food take away steder rundt omkring i byen som jeg tyer til når jeg har lyst til lækker asiatisk mad. Kiin Kiin To Go er placeret på hhv Amager og Østerbro, og så er der Kiin Kiin Street på Vesterbro. Så uanset hvor du befinder dig i byen bør lækker asiatisk mad ikke være udenfor rækkevide. Hos Kiin Kiin Street food får man virkelig noget lækkert mad af høj kvalitet, tilberedt af gode råvarer, og til en god pris. Gourmet take away mad fra Kiin Kiin behøver ikke blive mere end 300 kr. for 2 personer. Hos Kiin Kiin kan du vælge mellem delikate retter som Gau bao, Tuntatar, Oksetapanaki, Miso laks, lækre salater og wokretter.

Bestil take away mad fra Kiin Kiin street food.

Lækker økologisk pasta fra Pasta Du Nord

Er du til lækker, økologisk og hjemmelavet pasta? Så bør du prøve Pasta Du Nord. Her får man en omgang delikat og meget smagsrig omgang pasta lavet af gode økologiske råvarer, hvor det hele bliver lavet fra bunden. Hos Pasta Du Nord kan du få alt fra en klassisk Bolognese til Carbonara eller varianter med tigerrejer eller kylling. Du kan også få vegetariske varianter og du har mulighed for, at vælge alle retter som glutenfri. Hvis 2 personer skal have et måltid fra Pasta Du Nord bliver det omkring 200 kr. i alt.

Bestil take away mad fra Pasta Du Nord

Autentisk Japansk mad med et nordisk touch fra UMA

UMA står lidt i skyggen af Sticks’n’Sushi og andre japanske restauranter i København, men er i virkeligheden en lille perle. De serverer utrolig lækker og autentisk japansk mad, til gode priser. Hos UMA tror man ikke på overpyntede retter, men sætter i stedet en ære i at servere simple, unikke og velsmagen mad. UMA er i virkeligheden alt det man kender fra Sticks’n’Sushi men uden den unikke indretning og stemning som man finder hos Sticks’n’Sushi. Dette gør UMA til et rigtig godt sted for japansk gourmet take away, da maden er utrolig velsmagen og på niveau med Sticks’n’Sushi, men til billigere priser. Prøv eksepelvis deres Signaturmenu med 38 stk. til kun 298 kr. der inkluderer 4 små lækre appetizers, samt 6 sticks og 28 stykker sushi. Perfekt til 2 personer.

Bestil autentisk japansk take away mad fra UMA

Skriv et svar
*
*
*

Følg @gourmetopskrifter