Gourmetopskrifter.dk

Gourmetopskrifter.dk

Her får du det bedste gourmet take away I København

København er en fantastisk by når det kommer til god mad og i særdeleshed gourmet take away. Når tiden i hverdagen er knap og jeg ikke har lyst til mad fra det lokale pizzaria eller grillbar, gør jeg brug af nogle af de mange muligheder for gourmet take away rundt omkring I København.

Jeg bruger App’en Wolt til gourmet take away I København. Det er et smart koncept hvor du kan bestille mad fra en lang række restauranter i København. Wolt sørger så for at afhente det og bringe ud til en pris som starter fra 29 kr. Jeg har brugt Wolt en del gange nu efterhånden og maden er kommet forbløffende hurtigt og som regel et sted indenfor 30-45 minutter.

Du kan få 25 kr. gratis til din første ordre hos Wolt hvis du bruger koden 150Y når du tilmelder dig.

Mine favoritsteder til gourmet take away

Her får du efter min mening det bedste take away i København. Se listen nedenfor.

Asiatisk street food fra Kiin Kiin

Take away Kiin Kiin to go
Michelin restauranten Kiin Kiin har en række street food take away steder rundt omkring i byen som jeg tyer til når jeg har lyst til lækker asiatisk mad. Kiin Kiin To Go er placeret i hhv Hellerup, Østerbro, Valby og på Amager og så er der Kiin Kiin Street på Vesterbro. Så uanset hvor du befinder dig i byen bør lækker asiatisk mad ikke være udenfor rækkevide. Hos Kiin Kiin Street food får man virkelig noget lækkert mad af høj kvalitet, tilberedt af gode råvarer, og til en god pris. Gourmet take away mad fra Kiin Kiin behøver ikke blive mere end 300 kr. for 2 personer. Hos Kiin Kiin kan du vælge mellem delikate retter som Gau bao, Tuntatar, Oksetapanaki, Miso laks, lækre salater og wokretter.

Bestil take away mad fra Kiin Kiin street food.

Lækker økologisk pasta fra Pasta Du Nord

Pasta du nord
Er du til lækker, økologisk og hjemmelavet pasta? Så bør du prøve Pasta Du Nord. Her får man en omgang delikat og meget smagsrig omgang pasta lavet af gode økologiske råvarer, hvor det hele bliver lavet fra bunden. Hos Pasta Du Nord kan du få alt fra en klassisk Bolognese til Carbonara eller varianter med tigerrejer eller kylling. Du kan også få vegetariske varianter og du har mulighed for, at vælge alle retter som glutenfri. Hvis 2 personer skal have et måltid fra Pasta Du Nord bliver det omkring 200 kr. i alt.

Bestil take away mad fra Pasta Du Nord

Autentisk Japansk mad med et nordisk touch fra UMA


UMA står lidt i skyggen af Sticks’n’Sushi og andre japanske restauranter i København, men er i virkeligheden en lille perle. De serverer utrolig lækker og autentisk japansk mad, til gode priser. Hos UMA tror man ikke på overpyntede retter, men sætter i stedet en ære i at servere simple, unikke og velsmagen mad. UMA er i virkeligheden alt det man kender fra Sticks’n’Sushi men uden den unikke indretning og stemning som man finder hos Sticks’n’Sushi. Dette gør UMA til et rigtig godt sted for japansk gourmet take away, da maden er utrolig velsmagen og på niveau med Sticks’n’Sushi, men til billigere priser. Prøv eksepelvis deres Signaturmenu med 38 stk. til kun 298 kr. der inkluderer 4 små lækre appetizers, samt 6 sticks og 28 stykker sushi. Perfekt til 2 personer.

Bestil autentisk japansk take away mad fra UMA

Garbanzo gourmet pita og bowls

Garbanzo gourmet take away

Garbanzo er den nye dreng i klassen som har specialiceret sig i gourmet pita og bowls og er et sted du skal prøve hvis du ønsker nem og lækker take away i København. Der er fokus på kvalitets råvarer der fremmer den gode smag og der bliver ikke sparret på ingredienserne når dereres gourmet pita’s bliver fyldt godt op med et væld af lækkerier som giver en alsidig smagsoplevelse med mange indtryk. En Garbanzo pita koster en fair pris på 69 kr. og der kan vælges mellem 5 varianter som alle kan noget på hver deres måde. Vælg mellem kylling, flanksteak, lam, halloumi eller falafel. Bowls koster 89 kr. og byder på samme ingredienser. Som tilbehør kan det anbefales at prøve deres Halloumi fritter hvis man er til den slags. Vælg Garbanzo hvis du gerne vil prøve en anderledes men god take away i København.

Bestil mad fra Garbanzo her

District Tonkin

Take away fra Tonkin
Er du til sprøde grøntsager, friske koriander og lækkert marineret kød? Så er District Tonkin stedet at bestille god vietnamesisk take away fra. Der er kræset for maden og den gode velsmag er i højsøde, hvad end du vælger en af deres delikate forretter, lækre supper eller deres signaturret som er vietnamesiske baguettes, også kaldet Banh mi. Tonkin har (efter min smag) Københavns bedste Banh mi og de slår selv dem man kan få fra den ellers gode og velkendte vietnamesiske restaurant LêLê. Der er tale om autentisk vietnamesisk mad som man får det fra et gadekøkken i Hanoi og der er egentlig ikke specielt meget gourmet over det. Men fordi det er så utrolig lækkert og velsmagen mad, fortjener det alligevel en plads på denne liste over det bedste take away i København.

Køb mad fra District Tonkin her

Karma Sushi

Karma sushi gourmet take away
Hvis du elsker sushi og vil have en god omgang luksus take away bragt lige til døren, så bør du vælge Karma Sushi. Her får du fusionsushi i en liga for sig. Den største udfordring er at vælge hvilke retter fra deres overdådige menu du kunne tænke dig. Hos Karma Sushi er bæredygtighed i højsæde og der bruges derfor kun de bedste råvarer, hvilket tydeligt kommer til udtryk i den gode og friske smag. Der bliver kræset for hver eneste detalje og anretningen er en del af helhedsoplevelsen når du bestiller mad fra Karma Sushi, selv som take away.

Bestil take away fra Karma Sushi her

Hvad er din favorit gourmet take away i København? Smid gerne en kommentar 🙂

Skriv et svar
*
*
*

Følg @gourmetopskrifter

Instagram did not return a 200.